Sony Z1’den Yeni Görseller

Sony'nın Honami olarak da anılan yeni akıllı telefonu Z1'den yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son fotoğraflarlar yeni cihazda ikinci bir renk seçeneğinin olduğunu ortaya koyuyor.

Sony'nın yeni akıllı telefonu Z1'in yeni görselleri ortaya çıktı. Daha önce siyah modeli görünen Sony'nin yeni amiral gemisinin farklı bir renk kombinasyonuna da sahip olacağı son fotoğraflar ile doğrulanmış oldu. Gsmarena.com sitesi tarafından yayınlanan fotoğraflarda ön yüzü siyah, çerçevesi arkası gümüş renkli bir Z1 modeli görünüyor. Honami olarak da adlandırılan Z1 modelinin 4 tarihinde resmi duyurusunun yapılması ve 6 Eylül'de Almanya'nın Berlin şehrinde başlayacak 2013 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda görücüye çıkması bekleniyor.

20 megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olacak Honami, piyasadaki büyük kamera sensöründen yüzde 70 daha büyük olan 1/2.3 inç'lik sensörüyle dikkat çekiyor. Yeni cihaz hakkında daha fazla bilgi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

sony-honami

No tags for this post.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir